avatar speaker

Bodnár János

Возраст 70
Страна Hungary
Ember és Életjobbító coach-trainer. Az új tásadalmi lét az ARANYKOR építője és tanítója.
Tanóráim „svédasztalán” ezt találod: Etika. Önismeret. Számmisztika. Névmisztika. Hangulatjavításod. Hangulati skála rejtelmei. Eredményes tanulásod. Elnyomás és az elnyomók felismerése, kezelése. Személyiséged fejlesztése. Életenergiáid kezelése. Sikereid elérése. A jó párkapcsolat titkai. Egészségteremtésed. Gyermekkori életedben a szarvashibák. Boldogságteremtés. Célmegvalósítás. Hogyan növeld tudatosságodat. Kommunikáció, az életed minősége. Emberi bánásmód másokkal. Szeretet teremtés. Pénzteremtés. Vezesd önmagad, és másokat. Önbizalom teremtés. Konfliktus feloldás. Itt a tudásod, tudatosságod óráról órára növekszik! A tudatosság „szárnyaiddal” tudni fogsz repülni, a zuhanásban is. Megtudod a megírt és vállalt sorsküldetésedet. Az életed célját! Teremtő és boldog emberré válsz! Ne hidd el! Próbáld ki. Várlak! Én felkészültem! És Te? Jössz velem az Aranykorba? Jelentkezz! [email protected]

Отзывы

avatar
Maria Kemenes
Számmisztika
Kedves János! Előadásaidat első perctől kedvelem! Érdekes újszerű ,mert ilyen témáról régebben nem volt lehetőségünk informálódni! Örülök ,hogy hallgathatom! Minden egyes előadás ,a maga nemében értékes! Ha beépítjük a mindennapi életünkbe, akkor segítségünkre lesz. Köszönöm a lehetőséget!
avatar
Dorottya Badics
Számmisztika
Kedves János! Az előadás érthető, könnyen követhető és nagyon hasznos információkat tartalmaz. Köszönöm a tájékoztatást! :)